Logo Bovenwijs Onderwijs

Hallo!
Ik ben Cris van der Weele,

zelfstandig onderwijsadviseur voor mijn eigen bedrijf ‘Bovenwijs Onderwijsadvies’. 

Mijn passie ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van onderwijs en het leiden van onderwijsvernieuwingsprojecten. Ik werk al ruim twintig jaar met veel plezier als projectleider, ontwikkelaar en adviseur in het beroepsonderwijs en voor diverse bedrijfsopleidingen.

Goed onderwijs is een belangrijk en mooi gegeven in onze maatschappij. Het kiezen van je weg in de wereld begint in het onderwijs, laten we daar dan het best mogelijke van maken. De toekomst is per definitie onvoorspelbaar en (technische) ontwikkelingen gaan razendsnel. Goed en modern onderwijs dat aansluit bij maatschappelijke ontwikkelingen en persoonlijke ambities, geeft je de juiste opstap naar een mooie loopbaan in welk vakgebied dan ook. Het geeft mij een goed gevoel om daar aan te mogen bijdragen.

Mijn specialiteit is het ontwerpen en ontwikkelen van beroepsgericht onderwijs. Als projectleider ben ik sterk in planvorming, regie en het vinden van de juiste ‘toon’ bij afstemming en besluitvorming. Als ontwerper ben ik in staat om pragmatisch te denken en de juiste balans te vinden tussen vernieuwing en haalbaarheid. Als ontwikkelaar kan ik in vele vakgebieden opdrachten bedenken en uitwerken die aansprekend, uitdagend en vernieuwend zijn.

Wilt u eens kennismaken, heeft u een vraag of goede ideeën?
Bel of mail voor een vrijblijvend kopje koffie!

Contact

Bovenwijs, verdraaid goed onderwijsadvies!

in contact blijven

©2024 Bovenwijs Onderwijsadvies

Met liefde gemaakt ❤ door Content Desq

Man staand met handen in zakken.
Scroll naar boven

Stel uw vraag aan Cris van der Weele

Uiteraard kunt u mij ook direct bellen op telefoonnummer: +31 (0) 6 12 91 93 87